Asfalt

Asfalt gordelroos is een van de meest gebruikte dakbedekkingsmaterialen op de huidige markt. Asfalt gordelroos worden gebruikt op residentiële shingle daken of ook wel aangeduid als steile helling daken. De asfaltspaan is van het begin tot de huidige dagtypen, stijlen, vormen, kleuren en maten vooruitgegaan. De reden dat we ze asfaltshingles noemen, is omdat ze voornamelijk uit asfalt bestaan

Lijst van asfalt shingle voordelen:

1. Asfalt dakshingles zijn een van de verwezen dakbedekking voor huizen op basis van hun relatief goedkope kosten in vergelijking met tegels, metaal, houtshake en andere soorten dakbedekkingsmaterialen.

2. Hoewel ze minder kosten, varieert de levensverwachting van 20 jaar tot 50 jaar, wat de meeste huiseigenaren bevredigend vinden in vergelijking met de kostenbesparingen in het materiaal zelf.

3. Asfaltshingles zijn ook een van de gemakkelijkste dakmaterialen om te installeren en worden vaak geïnstalleerd door enthousiaste DIYers / huiseigenaren.

4. Met de moderne vooruitgang in technologie en ontwerp worden asfaltshingles gemaakt in veel verschillende kleuren en ontwerpen. Sommige asfaltshingles zijn ontworpen om het uiterlijk van houtshake, tegels en andere soorten duurdere dakbedekkingsmaterialen na te bootsen. Deze reeks looks is een van de belangrijkste aspecten waar een huiseigenaar naar kijkt bij het kiezen van een dakmateriaal. Ze willen weten dat het er goed uit zal zien op hun dak.

Lijst van asfalt shingle fouten:

1. Asfaltshingles doen het niet bijzonder goed in klimaten die drastisch veranderen. Asfalt shingles doen het goed onder omstandigheden die altijd warm of zelfs altijd koud zijn, maar als de temperatuur snel kan veranderen, zijn de gordelroos gevoeliger voor barsten, breken of wegslijten. Dus als uw huis zich in een klimaat van snel veranderende temperaturen bevindt, is het misschien in uw beste belang om meer aan uw dak te spenderen door duurdere dakmaterialen te kopen.

verwezen dakbedekking

2. Hoewel asfaltshingles langs technologische weg vooruit zijn gekomen, zijn ze nog steeds een van de zwakste dakbedekkingsmaterialen. Ze kunnen gemakkelijk worden beschadigd door hagelbuien, harde wind en andere natuurlijke oorzaken. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat een asfaltschindeldak moet worden gerepareerd of volledig moet worden vervangen voordat de levensduur van het dak is bereikt vanwege natuurlijke schade.

3. Asfalt dakspanen worden alleen geïnstalleerd op steile hellingen. Vanwege deze asfalt dakbedekking kunnen gordelroos niet worden gebruikt op platte daken of op hellende daken.

Zijn ze eco-vriendelijk?

Veel groen-gerichte mensen / huiseigenaren willen weten of het dak dat ze installeren, veilig is voor het milieu. Als u een van dit soort huiseigenaren bent, dan zult u blij zijn te weten dat wanneer het tijd is om uw asfalt gordelroos te verwijderen, ze kunnen worden gerecycled.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *